Klantreacties

"Joyce heeft onze stadstuin omgetoverd tot een heel fijn plekje. Ze is erg betrokken en heeft aandacht voor detail. Ze weet goed de potentie van de tuin te benutten en nam onze wensen daarin goed mee. Ook het contact met Joyce verliep soepel!

Ik zou Joyce zeker aanraden voor een tuinontwerp!"

 

Mascha Heemskerk 

"De liefde voor onze stadstuin was al jaren tanende. Er was weinig diversiteit en kleur in de beplanting en zowel de tuin als het terras waren overwoekerd en onpraktisch ingedeeld. Hoewel een grote zonnige tuin in het centrum van de stad een voorrecht is, was het geen plek waar wij van genoten. Tijd voor verandering en gelukkig liepen wij op dat moment Joyce tegen het lijf. Na een oriënterend gesprek over onze wensen is ze bij ons langs geweest en heeft ze haar professionele visie met ons gedeeld. Joyce heeft onze wensen vertaald naar een prachtig en functioneel tuinontwerp waarmee het potentieel van onze stadstuin optimaal wordt benut. Ze heeft rekening gehouden met de zichtlijnen vanuit onze woonkamer op de tuin waardoor we ook vanuit ons huis een prachtig uitzicht hebben. Ze heeft een loungehoek en een eethoek gecreeërd en zo functionaliteiten toegevoegd. Ook in het beplantingsplan heeft ze rekening gehouden met onze wensen en goed advies gegeven. Het resultaat was boven verwachting. Een prachtige functionele, op het oog nog ruimere tuin, die het hele seizoen kleur heeft, waar planten en bloemen uitbundig bloeien en waar bijen en vlinders graag vertoeven. Wij genieten weer van onze prachtige tuin!"

 

Wim de Leeuw en Marisa Zwartjes 

"Joyce heeft ons fantastisch geholpen bij het ontwerp van onze tuin. Door slimme tips heeft ze onze tuin tot een fijne plek weten te maken waar we dagelijks graag vertoeven."

 

Wessel Exterkate

"Nadat ons huis aan de binnenkant grotendeels klaar was, werd het hoog tijd voor de buitenkant. We wilden graag een onderhoudsarme, maar wel groene en bijen-vriendelijke tuin. Joyce kon met deze wensen wel uit de voeten en heeft een heel mooi ontwerp gemaakt. Onze voorkeuren, maar ook veel ideeën waar we zelf niet op gekomen zouden zijn, zijn verwerkt in het ontwerp en het beplantingsplan. We kunnen niet wachten totdat de tuin is aangelegd."

 

Kirsten Schimmel

"Na een maanden lange verbouwing wisten we niet goed wat we met de tuin aan moesten. De tuin was totaal verwilderd en klopte niet meer met het gemoderniseerde huis. We besloten het rigoureus aan te pakken en Joyce een compleet nieuw ontwerp te laten maken. Joyce heeft heel goed geluisterd naar onze wensen, het ontwerp was dan ook in 1x helemaal goed. Een mooie strakke onderhoudsvrije tuin met een afwisseling van tegels, split en perkjes die ook nog groen en gezellig is. Helemaal perfect! Met het beplantingsadvies konden we bovendien zelf aan de slag. Het is helemaal onze tuin geworden en wat een hoop ruimte hebben we nu buiten. Ons mooi gerenoveerde huis komt nu helemaal tot zijn recht."

 

Gerdien en Pieter Burghouts

"Joyce heeft een mooi tuinontwerp voor onze tuin gemaakt. Ze heeft onze wensen goed meegenomen en heeft leuke ideeën. Verder heeft ze ook veel kennis van planten. We hebben een schaduwrijke tuin, maar Joyce heeft ervoor gezorgd dat er in ieder jaargetijde wel iets in bloei staat of mooi groen is. We zijn heel blij met onze tuin."

 

Marieke van der Zwan

"Onze stadstuin is relatief breed en ondiep, met een meter hoogteverschil en uitzicht op een muur. Joyce ging vol enthousiasme de uitdaging aan om de tuin beter aan te laten sluiten op het karakter van ons jaren '30 huis. Ze heeft een geweldig ontwerp gemaakt met maximale benutting van de mogelijkheden. Daarbij heeft ze goed naar onze wensen geluisterd en dat gecombineerd met haar eigen ideeën. Bovendien was het contact steeds heel prettig. Het resultaat is een tuin die helemaal bij ons past. Hadden we jaren eerder moeten doen!" 

 

Annette Ottolini

"Na een grote verbouwing van ons huis was als laatste de tuin aan de beurt. We wisten al op voorhand dat we de hulp van Joyce zouden inroepen. Haar stijl sprak ons erg aan. Zij kwam met een verrassend ontwerp wat aansloot bij onze ideeën en wensen. We zijn heel blij met het eindresultaat en genieten nu volop van onze mooie stadstuin. We raden haar zeker aan."

 

Felice en Ruud

"Graag wilden wij in onze tuin een vijver met een stoere uitstraling. Na Joyce uitgebreid gesproken te hebben, kwam zij met een ontwerp waarin een betonnen vijver met zitrand de hoofdrol speelt. De vijver ligt in het verlengde van ons huis, waardoor zowel de woonkamer als de tuin nu groter lijken. De bomen weerspiegelen in het water en de witte waterlelies bloeien prachtig. Het split, de tegels, de beukenhaag en de borders eromheen, het is precies wat we voor ogen hadden. Het betekent dat er goed naar ons geluisterd is en dat onze wensen vertaald zijn in een tuin waar we nog heel lang plezier van gaan hebben!"

 

Margrit Gellings 

"Al jaren wilden wij onze verwaarloosde tuin herzien, maar hoe? Joyce heeft voor ons een mooi ontwerp gemaakt, waarin al onze wensen tot een evenwichtig geheel samengebracht zijn. Nu is onze tuin het verlengde van onze woonkamer, met ruimte voor een lange tafel voor etentjes en met behoud van onze oude magnoliaboom, die nu een centrale rol in de tuin speelt! We genieten van onze tuin door alle seizoenen heen met dank aan Joyce en raden haar dan ook een ieder van harte aan!"

 

Marjoleine Vermeulen

"Onze achtertuin had enorme hoogteverschillen met veel schuine lijnen. De tuin was gedateerd en het onderhouden ervan was bewerkelijk. Vanwege het vervangen van de oude berging door een kleiner maar totaal ander exemplaar zochten we professioneel advies voor de herinrichting van de tuin. Al snel kwamen we op de website van Joyce Goudswaard Tuinontwerp en Advies terecht. Haar ontwerpen in het portfolio spraken ons meteen aan.

De eerste kennismaking met Joyce Goudswaard was zeer prettig. Zij luisterde aandachtig naar onze wensen en vroeg welke elementen we in onze tuin echt belangrijk vinden. Ze gaf tips voor de oude schutting en hergebruik van de plantenbakken.

Haar eerste ontwerp vonden we verrassend: een moderne tuin met een klassieke touch. Bestrating en beplanting vakkundig op elkaar afgestemd. Zo'n plan hadden we zelf nooit kunnen bedenken.

Een tuinbedrijf heeft haar (eerste) ontwerp tot in perfectie en met oog voor detail uitgevoerd. Joyce is tijdens de aanleg van de tuin komen kijken en was bereikbaar voor advies. Het resultaat is geweldig. Het voldoet in alle opzichten aan onze wensen (een Tuin 2.0). We worden overspoeld door complimenten. Het advies en ontwerp van Joyce waren voor ons dan ook: goud (s) waard."

 

Maria en Wil Louwerse

"We huurden Joyce in voor het ontwerpen van onze tuin, die niet erg groot maar wel erg bewerkelijk was. We hebben het contact met haar als heel plezierig ervaren en ze kwam met een plan dat we zeker niet bedacht zouden hebben. Creatief, tot in de details over nagedacht en met volop oog voor onze wensen. Het ziet er fantastisch uit en we zijn erg tevreden. Tijdens de aanleg heeft Joyce het werk op ons verzoek ook begeleid. Ander groot pluspunt vonden wij de prettige hovenier waar ze mee samenwerkt. Een ander kiezen kan, maar was voor ons nergens voor nodig. We zouden Joyce zeker aanraden!"

 

Nynke Smedeman

"Joyce heeft in rap tempo onze wensen weten te vertalen naar een ontwerp. Vakkundig en prettig om mee samen te werken."

 

Mark Burgmans 

"Na 30 jaar was onze stadstuin toe aan een flinke opknapbeurt. We hadden wel zo onze wensen, maar wisten niet goed hoe dit aan te pakken. Voor de tuin, gelegen op het NO heeft Joyce een mooi ontwerp en beplantingsplan gemaakt. Keurig uitgevoerd door een hovenier waar Joyce graag mee werkt. Er is slim met de ruimte omgegaan zodat we met de kinderen en kleinkinderen heerlijk in het zonnetje kunnen zitten. Toch is er veel ruimte voor de beplanting, hetgeen we ook belangrijk vinden. We krijgen veel leuke reacties en zijn heel blij met het resultaat."

 

Ruud en Janneke Kos

"Het tuinontwerp van onze achtertuin was een vondst van Joyce. Een fraaie indeling met een mooi evenwicht tussen bomen, beplanting en bestrating. We hebben er veel plezier van. Joyce heeft veel oog voor detail in haar tuinontwerp. Een aanrader."

 

Koen en Carolie Caminada 

"Joyce is een hartelijke vrouw die onze voor-, zij- en achtertuin met veel smaak heeft ingericht. Zij heeft voor ons zowel een indeling van de tuin gemaakt als een beplantingsplan opgesteld. Joyce is goed in staat om ideeën van verschillende personen over de indeling van de tuin en de beplanting daarvan te smeden tot één geheel naar ieders tevredenheid. Ook nadat het ontwerp en het beplantingsplan zijn opgesteld, is Joyce goed bereikbaar voor vragen en/of te beoordelen of de aanleg volgens plan verloopt. Joyce heeft namelijk een duidelijke visie bij haar ideeën. Kortom, wij zijn dankbaar dat we nu met alle plezier in een fijne tuin kunnen zitten."

 

Machteld & Wijnand

"Afgelopen najaar hebben wij eindelijk ons 'project voortuin' aangepakt. Joyce heeft met zeer professionele tekeningen een heel praktisch en stijlvol ontwerp gemaakt waarbij onze voortuin nu al is omgetoverd tot een heerlijke plek. Terras met mooie klinkertjes en borders waar nu in het prille voorjaar voorzichtig de eerste uitlopers zichtbaar zijn.

We kunnen niet wachten tot we er heerlijk kunnen zitten en kunnen genieten van al het moois!"

 

Cas en Agneet Roest